Blues pro Hanku

Blues pro Hanku

Anotace: Báseň

Blues pro Hanku

Kdybych byl muzikantem hrál bych blues
Hrál bych těch pár tónů pro všechny
Pro všechny ty spisovatele co píší zpověď svého věku
protože si myslí že právě ta jejich je jedinečná
Hrál bych blues pro Tomáše dlícího v Plzni
Hrál bych bulues pro Václava Havla který věřil že pravda a láska
zvítězí nad lží a nenávistí
Hrál bych blues pro Milana Kunderu za nesnesitelnou lehkost bytí
Hrál bych blues pro zpěvačku Evu a Davida V
Kdybych byl básníkem s šlechtickým titulem na místo příjmení
Napsal bych blues pro jednu Hanku
.
Autor Sobulinek, 16.09.2014
Přečteno 757x
Tipy 3
Poslední tipující: Mische, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí