Předčasné odchody a excesy

Předčasné odchody a excesy

Anotace: Věnuji ženě z galaxie

Jsou lidé, kteří nezmoudří
ani s přibývajícím věkem,
nespokojí se s klidem před bouří,
nutí se ženám a ty jim
kmitáním hlavy
v kouři...

Snad se domnívají,
tak to možná mají,
že vzrušení každodenní,
jít až do krajnosti,
je nejlepší cesta,
že leckdo oči
přimhouří.

Trhají ženská srdce na kusy,
ba spíše mužů
se kterými jinak ženy sdílejí domov,
krb,psa,svátky, konto...

„Baby, hýbej zadkem,
přírazy,
presto, pronto!“

Zažívají extáze
z návykových látek,
prostupují lůna matek?

Že jsou proslulí neblaze?

Koho to trápí?

Úředníky a soudy...

Advokáty?

Všem míří na účty
tučné platy!

Rozervaná srdce na kusy
perník i koks
polibky na prsy
neurvalý sex.

Na veřejnosti excesy
létají do oblak,
jsou jako zátky
co opouštějí šampusy,
po vzletech
padají do propasti zvané detox.

Život zmařený předčasně,
evokuje stav ejaculatio praecox.

Kam zmizel pradávný étos?
Autor kudlankaW, 24.10.2014
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak mi tam nesedí dvě věci, ale samozřejmě to může být jen má subjektivnost :D ... "hýbej zad(k?)em" a "Kdy to skončíš(š?)? No to druhé mi tam i zní, ale to první, jak se hýbe zadem? :D

24.10.2014 23:16:42 | SmallGeorge

Thank U . Best regards, uncle Marty

24.10.2014 23:19:48 | kudlankaW

Nemáš zač ty strýčku příhodo :P To druhé jsi smazal úplně? :/

24.10.2014 23:41:54 | SmallGeorge

NJN

24.10.2014 23:52:49 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí