Kubistická erotika aneb geometrův sen

Kubistická erotika aneb geometrův sen

Anotace: Takhle nějak si představuji vnímání sexu mozkem nějakého posedlého matematika, který je navíc silně ovlivněn kubismem...

Chci přejíždět po hranách tvých prsů

pravidelných pětiúhelníků

chci do tebe promítnout kostky ze svých semeníků

Chci rýstovat tvé křivky-čtverce a trojúhelníky ve slunka jasu

boj se to může zdát věčný

spojit dvě těla jen skrze dvě tečny

však poté, co dosáhneme vrcholu

zmenší se S i V mého hranolu

Autor Oxík, 28.11.2014
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí