Někdo na DRINK?

Někdo na DRINK?

Anotace: Další báseň - že by z Trnavy?

 

 

Před krámem v Trnavě princezna sedí,
že prý čeká na cosi k pití.

 

Nečekej děvenko, pojď ke mně domů,
nabízím, slečinko, nápoje všech druhů.

 

Platit mi nemusíš, sundej si šaty,
raz, dva, tři - a budem hotovi.

 

Však už to znáš, nejsem snad první,

 

co tu s tebou dneska před krámem stojí.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 10.04.2015
Přečteno 591x
Tipy 2
Poslední tipující: Draconian, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já už myslel, že někdo svolává lid.)

10.04.2015 21:54:52 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí