Hrob

Hrob

Anotace: ..

 

 

 

Chci hrob mít tam, kde na slunci
je místa pro mě víc než dost,
až ocitnu se na konci.
Však času na to ještě dost.

 

Chci hrob, až budu bez síly,
kde andělé svou oddanost
neztrácí ani na chvíli.
Však času na to ještě dost.

 

Chci hrob mít tam, kde netlačí
jej hlína, když usedne host.
Kde rád si vítr zatančí.
Však času na to ještě dost.

 

Chci hrob mít tam, kde s pietou
se kámen leskne jako skvost
a z moudra květy rozkvetou.
Však času na to ještě dost.

 

 

 

Autor Mephi, 12.06.2015
Přečteno 405x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, Dreamy, hanele m., Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí