Ty hajzle

Ty hajzle

Anotace: ..

 

 

_______________________________

_______Řekla: „Ty hajzle!“_______
____Tak málo slov za málo činu___
________neslo se pajzlem.________
___Já odcházel, nesa svou vinu.___
________________...._________________
_______„Ty hajzle, hajzle …“______
__________ozvěna stínů.__________
_________________________________

 

 

Autor Mephi, 26.06.2015
Přečteno 491x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, tato22, Dreamy, Nikita44, adaj, Frr, Jort, Chránič Zubů
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí