Ze života

Ze života

Anotace: Berte prosím s nadsázkou. :)

Sedím na zastávce sám,

ruskou vodkou odrovnán

Z nebe na mně hnusně sněží,

letos zimu zvládnu ztěží

Stará na mě s pánví běží,

jsem jak povoz bez otěží

Tuhle noční můru,

mm i když jsem vzhůru

V popelnici spacák byl, 

ten mi život zachránil

Prosím boha o milost,

přesouvám se pod svůj most

Mám poslední dvoukilo,

na fernet mi nezbylo

Tak si místo ferneta koupím láhev ředidla

Po ředidle fajné stavy,

vytejká mi mozek z hlavy 

Nejsem v tom však sám,

souseda tu mám

Bydlí tu už čtyři roky,

páchne jako listy koky

Každé ráno s radostí ,

jde somrat na náměstí

Z policajtů nemá strach,

jeho pach je odrazuje,

boty páchnou po hovnách,

on se nikdy nesprchuje

Radši mu daj money,

než by chcípli smrady

Jednou v srpnu v podchodu,

způsobil však nehodu

Bába na tramvaj běžela,

on jí do cesty skočil,

stejně by dlouho nežila,

alespoň jí to zkrátil

K jeho velké radosti,

měla plnou šrajtofli

Masa čtyři várky,

nadělal z ní párky

Z lupu šel si do squatu,

hned pro nějakou dobrotu

Ve squatu je strašnej bordel,

ale mají dobrej model

Hned na rohu první bezďák,

nabíd mu do žíly herák

Když si heroin nastřelil,

žloutenkou se nakazil

Teď proklíná smažky tiše,

zůstal radši u hašiše.

 

Autor pamětní.list, 24.07.2015
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí