V pravdě a upřímnosti žij blaze

V pravdě a upřímnosti žij blaze

Anotace: Trocha starší generace se ve mě probudila.

V pravdě a upřímnosti žij blaze

-

Kdo živý ve smrti jest,

vstoupiti v pravdě má,

kdo v líc netne svou pěst,

ten duši svou zná

 

Kdo žije chud v bohatství,

o hodnotách vše ví,

že existují pohanství,

jež ve víře zle se jeví

 

Jen člověk v upřímnosti

ví, což život naň chystá,

tak není živ zlostí

a zná svá slabá místa

Autor SmallGeorge, 05.10.2015
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí