Zase žij!

Zase žij!

Anotace: Smutku bylo dost a teĎ už zase trochu života by to chtělo :)

Znovu se narodím a budu zase žít,
ještě si netroufám na důchodcovský klid.
Znovu se rozhlédnu a určím jiný směr,
zkusím hrát život podle nových pravidel.
Jde o to nevzdat se a zase trochu žít,
zase se rozkoukat a znovu zatoužit.
Život je labyrintem Minotaurem střeženým,
hnedka tě nakopne když podlehneš mámením.
Soužení bylo dost, tak už se zase směj,
Trošku se rozšoupni a lehce rozjímej.
Objímej třeba stromy, zas dělej co máš ráda,
týpkovi s kudlou v ruce hned neukazuj záda.
Život tě nakopnul, nastavilas hodá záda,
hřála sis na prsou fakt odpornýho hada.
Však teĎ se na něj jistě někde vaří voda,
hlavně ho nelituj, není ho žádná škoda.
TeĎ je tvůj čas a všichni ti to hodně přejí,
famfáry že jsi zpátky tu všude kolem znějí.
O pár let starší jsi a o to je to lepší,
máš radost z maličkostí, vše je vzácnější.
V dešti si tančíš a zase život žiješ,
konečně zase ho plnými doušky piješ.
Autor Irena J., 21.10.2015
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Ába, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, a od srdce.

24.10.2015 17:26:54 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí