Cesta k úspěchu

Cesta k úspěchu

Anotace: ...

Splníš-li úkol,
dostaneš chválu.
Všechno je v pořadku,
jsi odměněn.

Další úkol,
to samé prakticky.
Nikdo nemá výtku,
jsi odměněn.

Nemáš pocit,
dělat více.

Splníš-li úkol,
je ti vytknuta chyba.
Odměna nic moc,
motivace na příště.

Další úkol,
to samé prakticky.
Sám jsi,
ty a tvůj problém.

Máš pocit,
dělat více.

Ne vždy,
je nejlepší
poutat pozornost.

První vyhrání,
...
Autor JosephZ, 24.01.2016
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Danaé
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí