Čtyři cesty ke štěstí

Čtyři cesty ke štěstí

Anotace: Další ze série v novém stylu.



Kdo se málo ptá - moc se dozví
ale kdy? To už se neříká
Nové sprosté slovo:
Etika


***
 

Káva hořkne s každou kostkou cukru
proto už pár týdnů nesladím
Hrnek s jiným jménem
Nevadí...


***

Žárovku zas nikdo nevyměnil
Do bot se zvládneme uvázat
Na zárubni dveří 
námraza


***

Típneme si lásku o předloktí
ať na ní zůstane památka
a smetí vyneseme 
za vrátka




Autor Tom Dvořák, 01.03.2016
Přečteno 581x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, enigman, Jin&Jang, Frr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí