Ženský

Ženský

Anotace: ...

Ženský jsou pěkný,

každou prostě žeru,

tlustý i tenký

i mrňavou já beru.

 

Ať už mozek není

nebo nemá ruce

já jdu prostě do ní,

už jich bylo tucet.

 

Pokaždé se snažím

dělat ze sebe krále

celý život mařím

hledáním té pravé.

 

Žádná pravá není,

je to jenom sen.

Je lepší utratit jmění

nebo vyrazit ven.

 

Lehce láska sváže

každého do temnoty.

Když to beru vážně

nastanou trampoty.

 

Přemýšlím furt o ní

úplně každým dnem

kdyby bylo ihned po ní,

skončil by můj sen.

 

Provrtal bych si hlavu

nebo prořízl břicho

nejlépe ve stanu,

kde by bylo ticho.

 

Ale to se nestane,

budu si lásku hlídat

pokud mě někdy dopadne

budu ji vyzvídat.

 

Propočítám mé šance,

které vlastně mám.

Oznámím pak mamce,

že třeba nejsem sám.

 

Do tý doby plánuji

být v klidu domova

s každou si zaobcuji,

nejlepší je komora.

 

Láska zkrátka ztrácí,

je na druhým místě

na to já doplácím

mám AIDS, vím to jistě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 20.03.2016
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))))))))) :DDD

22.03.2016 23:55:06 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí