Půlnoc

Půlnoc

Půlnoc,ta nám odbyla,
fetka ještě smažila,
blížilo se půl jedné,
špeky jela rozměrné,
jedna již se přehoupala,
látka k mozku vystoupala,
z badtripu však místo zvonů,
pozře stovky zlých démonů,
sotva ovšem doplnila extází,
tu a tam jí úsměv provází,
zkusí avšak muchomůrky,
až z muslimských žen padaj bůrky,
exkluzivně teď vyzkouší slitinu,
kombinací kokainu, heroinu,
a vzhledem k tomu,že již svítá a blíží se ráno,
my na hladině významnosti alfa můžeme tvrdit,
že, v álejích zas bude nablito, ba dokonce nasráno,
a my se v tom slušní lidé, zase budeme brodit.
Autor D3dl0z3R, 04.05.2016
Přečteno 525x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí