Pravda

Pravda

Anotace: ...

V zrcadle mých očí

obraz tváře ďábla

před oltářem klečí

prachy, korupce

 

PRAVDA

 

Zapomněli na ní

když ještě byla mladá

stala se z ní děvka

co ohýbá záda.

 

Souložila s právem

bývala to láska

vznikl z toho parchant

ten teď mlsně mlaská.

 

Nechci se už dívat

jak to tady hnije

rozbiji  ten obraz

zahubím snad zmije.

 

 

Autor Dsmi, 06.05.2016
Přečteno 610x
Tipy 8
Poslední tipující: Malá mořská víla, Frr, Móny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím... Tiché ST

06.05.2016 20:25:56 | Milena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí