rozteklá poleva

rozteklá poleva

Anotace: ------

Lezem si na nervy
a pořád do kola
já i ty servil
kdo je tu za vola

slova do větru
a prázdná jsou gesta
konečná na metru
v cíli je cesta

doprava doleva
a pořád spolu
rozteklá poleva
na našem stolu

doma a přesto cizí
ty a má adresa
v dálce už mizí

Výsledek obrázku pro rozchod obrazky

Autor Akyš, 08.06.2016
Přečteno 496x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí