Schválnost

Schválnost

Anotace: ***

Sedím si takhle na větvi
A přitom nikde žádný strom
Do kůry ryju jméno tvý
A tajně doufám
že jsi v tom

A tajně doufám, že jsi má
A ničí jiná navždy už
Ten fakt mě prostě dojímá
Fakt, že tys žena
a já muž

Ať je to klišé, nebo ne
Vidím tě v bílém celičkou
Tuším, že co pak nastane
Život nám změní
maličko

Sedím si takhle na větvi
A pořád nikde žádný strom
Do duše tesám jméno tvý
Zas zapomněl jsem
na kondom
Autor Bajaja, 08.08.2016
Přečteno 563x
Tipy 6
Poslední tipující: faraym, Dreamy, Tapíše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi pekné, páči sa mi

18.09.2016 15:52:53 | faraym

Velmi milá báseň, Bajajo!
Bohužel takhle moc mužů nepřemýšlí.

08.08.2016 17:36:38 | Tapíše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí