kdo umí ten umí

kdo umí ten umí

Anotace: ?????

páni zástupci
silného pohlaví
mistři dedukcí
co znají a ví 



ví jak mluvit s dámou
 kdy dělat zábavu a show
ví jak se srdce lámou
a sklízí výhru za výhrou



ví kdy být pravý gentleman
a intelektuálně promluvit
ví jak z trablů vyjít ven
a s osudem se domluvit



úspěšní muži
v hedvábném saku
touží si užít Výsledek obrázku pro žaket
na křídlech draků

Autor Akyš, 03.10.2016
Přečteno 502x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé... to se mi moc líbí. :-)

03.10.2016 13:41:05 | Iva Husárková

díky a hezkej večer

03.10.2016 21:58:55 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí