Přemýšlím...

Přemýšlím...

Anotace: Snění o...

Přemýšlím jaký verš na papír dát,

hrozně rád viděl bych, tebe se smát.

Dneska však nehodlám u zdi jen stát,

o neřestných myšlenkách si nechat jen zdát.

 

Maličko troufale může to znít,

nechci však o tobě pouze jen snít.

Chci se tě dotýkat, slyšet tvůj dech,

parfémem jemným, nechat se provonět.

 

Chytit tě za ruce, přitáhnout blíž,

lehce tě políbit, po lících červených.

Pevně tě obejmout, cítit tvůj vzdech,

jenž se mi rozlehne po ramenech.

 

Vyhrnout blůzku jen vysoko tak,

abych směl ňadra, trošičku polaskat.

Hladit je mazlit, s bradavkami si hrát,

než by se vztyčili, téměř až do oblak.

 

Pak rukama po bříšku sjel bych až tam,

kde neskromně toužím být očekáván.

Doufám že naleznu vlhký tvůj klín,

a radostné steny, spojené s tím.

 

Přestože budu už jak maják stát,

svou chloubu do tvých úst položím rád.

Nechám se od tebe vášnivě sát,

jak z mramoru, můj penis vytesat.

 

Úžasný pocit teď po těle mám,

když pozvolna celý, vstupuju tam.

Tělo tvé vzrušením chvěje se tak,

že mi prsty do zad, vyryješ znak. 

 

Veškerou moc teď nad tebou mám,

prožité orgasmy už počítat nestíhám.

Slyším jen v dáli tvůj zastřený hlas,

jak po chvilkách, se zrychluje zas.

 

Božínku cítím jak dere se ven,

vše co pro tebe, měl jsem připraven.

Rychle se přesouvám k pusince, tam,

kam milerád semínko ti odevzdávám.

 

Ruka mi těžkne, kalí se zrak,

Přesto bych jedno, ještě rád zmák .

Poslat ti polibek s přáním na tvář,

Ať se mi ve snách, stále zdáváš.

Autor Bulvár, 30.11.2016
Přečteno 599x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Alik918
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí