Pryč z pohádky

Pryč z pohádky

Anotace: ...odvrácená tvář pohádek a večerníčků... nic pro slabé povahy...

Autor Víly Amálky napsal v jménu o oblouček víc

a splašené mašinky vám jedou z obrazovek vstříc;

jak krásný hustý les ten náš Řáholec byl,

než tam Rumcajs unes' Manku, pod dubem zneužil;

na Makovou panenku zvrhlík číhá za dubem

kamarádi zpívají mu "my ji voškubem";

Co se děje v klobouku kouzelníka Pokustóna?

Kdo z těch dvou je on a kdo zase ona?

Bez střevíčku Popelka měla nehodu;

prince by ta zlatokopka chtěla, ale spadla ze schodů.

Jo, a taky drby zaplavily celou ves,

proč Ája nesedí, proč Fík je MAXIpes;

A co třeba Fiona? Té drak spálil lokny

a motýl Emanuel onanuje za vašimi okny... 

Autor Oxík, 11.12.2016
Přečteno 502x
Tipy 10
Poslední tipující: Ravena Lupus, boneslash, Lighter, Frr, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))ST

11.12.2016 21:36:34 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí