o RaDoStI

o RaDoStI

Anotace: život je duha

O radosti

Jsi-li však nešťasten
jsi nešťasten svou
vlastní vinou

zkus chvíli přemýšlet
vydat se cestou jinou.

Bůh člověka k obrazu
Svému stvořil
štěstí-klidu a radosti
mu do vínku vložil.

Proč pláčeš ty sám nad sebou
a k čemu?!
dnes zábavy si užívej
vína a medu.

Nohy však nejsou
spojeny
kořeny k zemi
stát na místě
kde radosti není
- to člověk snad jen umí-

p.s. když zjistíš,že jedeš na mrtvém koni sesedni (moudrost kmene Dakotů)
Autor pan Tichý, 24.01.2017
Přečteno 568x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, zelená víla, Jin&Jang, Cappp, Poetik, Dreamy, bogen, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...trefná je moudrost kmene Dakotů....jak mnoho bychom se mohli
naučit od původních obyvatel....to my jsme mnohdy veskrze "primitivní".Ji.

26.01.2017 21:08:36 | jitoush

Moc líbí. ST. :-))

24.01.2017 11:53:12 | Iva Husárková

sesedám, jinou cestou já se dám...:)

24.01.2017 08:36:01 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí