evangelium v moci úřední , chvíli po golgotě

evangelium v moci úřední , chvíli po golgotě

Anotace: ¨¨¨¨¨¨

nejdřív světem pohrdali

potom světu vládli

a mocný Římský náčelník

 ó Panoval a z bohatství se radoval


náměstek Petrův

bylo příliš světské žezlo

co takhle Kristův

aby nebe k Římu vlezlo


poplatky za duchovní milosti

přepych a pýcha v zahálce

hříšný zisk z podlosti

a úpravy v morálce


obchody podvody

a v lichvě závody


Výsledek obrázku pro poroba středověk

Autor Akyš, 15.04.2017
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí