Krvavé rty

Krvavé rty

Anotace: ..

Krvavé rty, modré oči
když luskneš, svět se pootočí.
Hraješ si se mnou, ovládáš mě,
jsem do tebe blázen
svůdný pohled, plný vášně
vrať mě zpátky na zem.

Hlavu v oblacích, zakoukaný do tebe
v hlavě rodí se mi myšlenka,
že stvořeni jsme pro sebe
vím, má šance je malinká.

A tak i dál sním o tvé kráse,
snad jednou alespoň všimneš si mě,
budu čekat než přijdeš zase,
v dešti, v mlze, v zimě.
Autor Amoner, 31.05.2017
Přečteno 740x
Tipy 6
Poslední tipující: zelená víla, Philogyny1, DigBallz, Mácha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

normálně ji pozvi na čaj... do čajovny... :-) a pak jí řekni, že je ještě čas... a pak si ho užij :-)))

04.06.2017 02:19:21 | zelená víla

smrt má přece modré oči, přijde...

31.05.2017 21:34:48 | Philogyny1

Normálně ji pozvi na kafe, herdek, ne?

31.05.2017 21:26:59 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí