Báseň erotomanky

Báseň erotomanky

Anotace: Další ženáč ztroskotal...

Tančím Ti před očima jako Salome,

necháváš se svést.

Na oko panensky čistá, uvnitř Satanova dcera.

 

Již jsi mým kouzlem prolomen

a chceš mě na rukou nést.

Budu pro Tebe jistá jen o kousek více než včera.

 

Sála to z Tebe a ten plamínek v očích...

Jsem hrdá, jak lehce jsem ho zažhnula.

Ty jsi MÁ jistota a přesto Tě nechci odkládat na později.

 

Umím být drogou, na paži máš čerstvý vpich.

"Lásce" jsem kvůli milování s Tebou zahnula.

Zakázané ovoce chutná.... nejdráždivěji.

 

Šťavnatě, jako pověstné jablko z Ráje,

přitom se mnou je cesta jedině do pekel.

Bude to bolet, ale tak zvráceně sladce.

 

Divoké vzplanutí i bez Máchova Máje.

Budeme dělat, jakože‘s to nevěděl.

Tyhle úlety nejdou vždycky hladce...

Autor Stela, 31.08.2017
Přečteno 710x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Eru Alonnar, piťura, JSJ, Snake woman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta erotomanka má grády
a číst mě to i baví..:)

05.09.2017 15:07:40 | JSJ

Děkuji Ti! :) I erotomanka je polichocena. :)

05.09.2017 18:58:51 | Stela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí