Manifest osamelej tridsiatničky!

Manifest osamelej tridsiatničky!

Anotace: Serem na Vás, Vy pekní arogantní chlapci, pre ktorých nie som dosť dobrá! Serem na Vás , Vy krásky,...

Serem na Vás, Vy pekní arogantní chlapci, pre ktorých nie som dosť dobrá!
Serem na Vás , Vy krásky, kterým kyseliny vyhladili vrásky!
Serem na Vás spolužiaci zo strednej s Vašimi deťmi a Vašimi chorvátskymi dovolenkami!
Serem na Vás hipsterské kaviarne. A serem na Vaše kapučína s obrázkami!
Serem na Vás kamaráti, ktorí zarábate 3000 eur a sťažujete si, že nemáte prachy!
Serem na Vás vy vegánski kokoti, ktorí máte plnú hubu dobre mienených rád o živote!
Serem na Vás vy intelektuáli, ktorí grcáte sudzie slová na počkanie!
Serem na Vás tehotenské testy, ktoré si nemám prečo kupovať!
Serem na Vás fejsbúkoví frendi, ktorých fotky sú vždy trendi!
Serem na Vás vy klaviristi s pravítkom v riti, čo sa nezmôžete ani na pozdrav !
Serem na Vás starší úspešní súrodenci, ktorí mi chcete „len“ pomôcť!
Serem na Vás, Vy všetci čo ste vo mňa verili a zistili ste, že ste sa zmílili!

Keby som bola niekým iným ,tak sa na to povznesiem
Keby som bola niekým iným tak sa na Vás usmejem
Keby som bola niekým iným tak tie sračky na depresiu neberiem
Keby som bola niekým iným ...
Ale ja. Ja! Ja sa na Vás vyserem!
Autor Agate, 20.09.2017
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí moc ST :-))

21.09.2017 06:05:58 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí