výkřik

výkřik

Anotace: Jsou tací mezi námi věčně na vrcholu chtějí být pravda nebo lež na tom přece nezáleží ukojené ego...

Jsou tací mezi námi
věčně na vrcholu chtějí být
pravda nebo lež na tom přece nezáleží
ukojené ego nic víc nic míň

Místo mezi námi zastávají
co na tom vše je, jak tenká nit
setkání bez mezí
emoce s hořkostí bojují


Žijme svým životem
nenechme, ať někdo zasáhne v nás
myšlenky zločince
krve by se nedořezal

Si bohém, tak s bohem
krajino s podzimem
zhlednutým virálem
jedním klikem život posuneš dál
Autor Wolverine Fender, 30.10.2017
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí