Klíč života

Klíč života

Anotace: ---

Proč někdy tak těžké je
najít k životu klíč
ryzí může v prachu dlít
dokonalé proměnit se v kýč

Někdy je tak těžké spát
když tok myšlenek
vyplaví na břeh sny a naděje
proč uvěřit jim tak lehké je

Proč je někdy tak těžké
projít bránou života
když osud vtiskl nám klíč do dlaní
v proměnách neúprosného času
co padá do našich vlasů

Z poháru lásky můžem se napít
v oáze snů
zůstanem v kapkách
co stékají ze rtů
do vyprahlých dnů.
Autor Aliccia, 21.11.2017
Přečteno 628x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Bludimíra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí