Koní pas

Koní pas

Dny se lámou v kolech pásů
rozvířené mízou pletiv
mešní trylky konipasů
pod sítí ran, švů a tětiv

Sny se lámou kolem pasu
protržená snová rána
ve dví půlí: cukr a sůl
větví v písku svatebčana

rozjitřená barva duhy
rozvlněná prána štěstí
rozdělená hranou stuhy
s rozlítanou ratolestí

Hbitě, dámo, do kolen špásu!
svatojánské mušky svítí
žár ohňů stínuje trasu
do sítě Rán, do jejích sítí...

Hry zestárnou bolem času
Autor intuista, 24.12.2017
Přečteno 588x
Tipy 8
Poslední tipující: Malá mořská víla, Nikita44, Šípková Růženka, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí