Jaro a nenávist

Jaro a nenávist

Jaro plný sentimentu

a všelijakýho jinýho shitu.

Venku cvrlikaj ptáčci

a probouzí se i jiná havěť.

Všem těmhle ubohým vzpomínkám,

dneska sepisuju závěť.

 

Lehnem si někam do trávy,

na slunce nebo do stínu,

dneska to bude žhavý,

hlavně když chytnem slinu.

 

 

Autor blueeyedgirl, 03.04.2018
Přečteno 478x
Tipy 3
Poslední tipující: Marcella, bogen, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ze sluníčka bolí hlava ...
... tak jen kapičku do zobáčku ...

06.04.2018 10:32:25 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí