panská chlouba

panská chlouba

Anotace: Panská chlouba

Podívej na něho jak nám vyrostl za pár let do správné délky dorostl...ten je vážně k nakousnuti zlato je celej tvůj k oliznuti...můžeš si s ním hrát buď na něj hodná on ti za odměnu sladkou tečku dodá...chce být krásně škarlen opatrně nebo s ním bude amen a nebude nikdy vic tvrdý jak kámen...
Autor kikin87, 02.09.2018
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Protože kdejaký kmán má delší než pán, čárečku v názvu nad "a" přilepil snad. Čím? No přeci sám, pomoc nehledám.

02.09.2018 16:33:17 | Lesan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí