Podzimní tání

Podzimní tání

Anotace: pro přítelkyni

 

nechám tě roztát v okamžiku

až poválím tě po jazyku

 

až vzplane v prostřed povodně

tvůj rozkrok (krev pak podobně)

já uhasím tvou žízeň, hlad

jež sám jsem byl s to vyvolat

 

však básní bylo dosti již

za chvíli sama uvidíš:

dodám svým slovům vážnosti

v dotecích plných něžnosti



Autor ElaJah, 22.10.2018
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí