Jméno na zdi

Jméno na zdi

Anotace: Našel jsem jméno své na zdi napsané uhlem

Našel jsem jméno své na zdi
Napsaný černým uhlem
Našel jsem jméno své na zdi
Co to znamená?

Našel jsem jméno své na zdi
Za popravčím špalkem
Našel jsem jméno své na zdi
A není škrtnutý

Našel jsem jméno své na zdi
Pod ním spousty čárek
Našel jsem jméno své na zdi
Uhlem napsaný

Našel jsem jméno své na zdi
A podlaha se houpá
Našel jsem jméno své na zdi
Hospodský je píča
Autor Ziny, 21.12.2018
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí