smyslna-pánové takovou mit

smyslna-pánové takovou mit

Anotace: Smyslna

Viděl jsi ji ta nemá chybu
když si dává nohu přes nohu
Její titěrna tanga odhalují mnoho
vábení mužů je její vloha
A ty její prsa bez podprdy
má je úžasné od přírody

Zadeček akorat krásně kulaty obly
štíhlé oholene svudne nohy
Takovou mit to by byl hřích
nechám si raději jen o ní snit
Autor kikin87, 22.12.2018
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, mirecek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v hlavě...

04.01.2019 19:27:11 | enigman

rýmy trochu pokulhávají, ale snaha se cení.

25.12.2018 23:04:17 | mirecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí