už to nejde

už to nejde

Anotace: Už to nejde (když výkonnost ubývá)

Šel jsi na to hrrr dělal při tom vrrr
pak ti brada spadla
i růže ve váze naráz zvadla
zmohl jsi se na svá slova
dnes to prostě nejde proboha
nemám už tolik sil není mi patnáct
jsem unavený z práce
nemůžu v posteli ještě makat
výkony už nejsou co bývaly
v osmnácti to jsme se ještě pružně hýbaly
Autor kikin87, 02.06.2019
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, mirecek, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě spadla i madla...

03.06.2019 17:00:38 | enigman

A v tomto vedru na to nemají snad náladu ani hroši...;)

03.06.2019 15:14:51 | kikin87

Krásný den zdravím našeho rodinného příslušníka mirečka...;)

03.06.2019 15:13:37 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí