VŘE TO

VŘE TO

Anotace: LYRICKÁ BÁSEŇ SMOČENA DO NEKONEČNOSTI CHTÍČE

VŘE TO

Byla jedna žena a ta něco chtěla.

Zašla si pro to do baru ano chtěla

samce nějakého kance, který by ji 

ošoustal. Ona stále atraktivní ví to

pohledy, mužů jsou stále plné chtíče.

A proto ví že že kolem malíčku, lze si

je obtočit. Je sama rodinu nemá a proč

nu proto že sama to takto chtěla.

 

Trocha toho flirtu pár skleniček moku a 

je chycen do osidel svého chtíče. Jsou

u ní už jsou nazí, jak hadi po sobě se 

plazí. Ona, dáme ji jméno no třeba Monika

jež nabídky k partnerství stále odmítá.

 

Monika má pěknou postavu, ve fitku i tak 

trochu vystavěnou. Krásný zadeček prsa

nepovislá, bradavky stojící v pozoru a čekající

na rozkaz aby byli sány. A co tam uprostřed 

jejího krásného těla, krásná kundička jako na

čuráka udička. Proužek chloupků, jakoby by zval

ke vstupu.

 

Líbají se ona mačká jeho ptáka, najednou ze spánku 

vstává už je zce při vědomý a není vůbec skromný.

Celé její tělo ochutná bradavky cucá jako když byl

malý. Není to příměr tak trochu, levný o kýč zachycen.

Už ji píču líže ona vlhne je mokrá, šťáva z ní uniká. A teď 

já říká, otočí si ho na kraj postele klekne si na zem a už

ho má v pusince. Cumlá olizuje žalud, dělá to vše co si

lze přát jsili chlap.

 

Otočí si ji zadečkem k sobě, je to krásná podívaná, na tu 

vyšpulenou prdýlku. Ještě několik minut líže a pak, ho do

štěrbiny zasune. Na chvíli, napnula své tělo on ji mrdá přiráží.

Je to směšné ten zvuk, jak kůže o kůži naráží. Monika tady velí,

říká tak se zvedni lehni si na postel, strčí si ho do mušličky a bez

sedla vesele si jede. Jen za zvuku emocí, jede někam do noci.

 

Lehne si napostel nohy do praku dá, koukají se vzájemně do

očí nic tam není jen ten bezprostřední chtíč, jako klíč od zatčených

slov. Zas je v ní, mrdá líže ji bradavky a oznamuje že už asi bude. Ještě ne 

zadrž, to se ti lehce řekne, oni spolu mluví zatím tady byly zvuky, jenom slasti asi.

 

Jejich rty se potkávají, jako staří známí na párty. Tak už můžeš vytáhne čuráka z

její vesnice. A už stříká jako hasič z hadice, je tam toho dosti bříško celé od té

tekutiny života. Oheň chtíče zhasnul, on by ještě zasunul, ona ale už nechce jde se

osprchovat. Poslední slova, dveře za sebou zabouchni jo a bylo to fajn.

 

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 01.10.2019
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí