Přetvářka

Přetvářka

Jedna z lidských zbraní je psycholáskou vydírání
Loutkové divadlo, má na sto tváří,

mám zase vztek a slzy na polštáři

 

 

Beznaděj má po nocích kráčí,

prázdná a smutná data,

co teprve nastanou ve dvou kalendářích 

 

21 století.. temný středověk
v obou nás s kamennou tváří,

je nám to jedno, že hněv řine se nám po oltáři...

 

 

Bez tváře žijeme, beze soch a pomníků,

bez krásných vzpomínek a bez díků.
Žijeme teď a tady,

už dávno nestavíme chudým hrady

 

 

Opusťím ten svůj strach
ze samoty, stáří, bolesti
a smutku...

 


A v opuštěném ránu beze spánku,

nechám svoji pýchu,

ať si leží v nahé zimě pod měsícem,

kde jí svlečou šat z tvé falešné lásky.

Já pak vstanu a budu zase veselá.

Autor Isla, 09.10.2019
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: lonelyJ0HN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí