RAIN

RAIN

Anotace: Lyrická báseň jenom tak

Kapy kap, padá z té obrovské

výšky kapka. Padne na tu zem

a exploduje jemně. Ba i trochu

temně, kdoví ví co je v ní napoví

ti jemně.

 

Kapy kap kape tu nějaký chlap.

Tedy je to krev, co mu kape z rány.

Až dokape docela, tak z něj bude

potvora nebo mrtvola. Taková ta co už 

nikdy nic nenapoví. Nic už nenakreslí, listí 

padá z větví, na otázky žádné ti neodvětí.

 

Kapy kap do práce kráčí si šlapka.

Sociální pracovnice nechce tvoje

srdce, jen své tělo vymění si za peníze.

Ale jen na chvíli, potom prosí

vrátit zpět a to nejpozději hned.

 

Kapy kap, jako ptáček v kleci a

tam také tak potvrzeně zavírán.

Slunce hlasem, chtěl by objímat.

Energii přijímat nabít se ji a rozbít

tu klec, na tisíce částí. Svobodu pak

chtěl by, asi vrátit nazpátek.

 

Kapy kap, servu z tebe kalhotky.

Ponořím se do tebe tak krásně.

Oba dohromady, v plédu rozvinuté 

vášně. Cítíš se tak zvláštně, tichá

zuřící poklona. Už je po všem někdy

příště, třeba až zas venku začne, kapy

kap. 

 

Autor triceps, 12.10.2019
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí