Nevěra

Nevěra

Zklamání,

postavená hradba

kluzké kamení,

neútulné místo

kde dva si už nerozumí

 


Tam v hukotu

do vědomí tepá,

myšlenka slepá, 

nevěru odmítá


Žije z mnoha pravd, 

které sama uviděla

 


Zklamání, je vlnobití

na tvé bytí,

na tvůj příbytek,

na tvé city

 


Pomsta chtíče,

zalíbí se sama sobě,

nechá se pomalu osahávat

na ohanbí i na penise

 

Konec bývá však již spytováním,

přísahou, že už nikdy

neuvidíš mě tak nahou

 

Ty však nahotu svou neskrýváš,

jsi rád že tu jsem, že mě máš

Autor Isla, 01.12.2019
Přečteno 489x
Tipy 5
Poslední tipující: Donne, šerý, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí