JAKO DON QUIJOTE

JAKO DON QUIJOTE

Anotace: Je důležitý umět se radovat i z malých úspěchů :)

Ještě mi stojí pták
Tak není to tak špatný
Do který bych ho flák
Není fakt směrodatný

Ještě mi stojí pták
A spolužačky moje
Můžou bejt babičky
Kolíbku do pokoje

Ještě mi stojí pták
A já jsem pro ně hnojem
Kterýmu ujel vlak
Se sebou nespokojen

Ještě mi stojí pták
A já jsem za to rád
Není to dobrý ale není to zlý
Vstříc ranám Osudu
Jinej už nebudu
Jsem jako Don Quijote v uších mi zní

Ještě mi stojí pták
Ó pane ty to vidíš
Kráska dá nohy v prak
Dík že mě neošidíš

Ještě mi stojí pták
A než se vrátěj splíny
Sednu si ke stolu
Napíšu tyhle rýmy

Ještě mi stojí pták
A já jsem za to rád
Není to dobrý ale není to zlý
Vstříc ranám Osudu
Lepší už nebudu
Jsem jako Don Quijote
Kterej ví svý
Autor jondys, 06.04.2020
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, jenommarie, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brácho
je fajn
že jsi měl
u sebe
tužku a papír
:-)

19.04.2020 13:12:23 | piťura

:) Tužku a papír mam u sebe vždycky i když mi zrovna stojí :)

20.04.2020 18:17:28 | jondys

:-D no hlavně že súú šťastnííí

07.04.2020 11:46:55 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí