Černý oči

Černý oči

Anotace: ...zasranej punkáči, nepředvídatelnej alkoholiku, samozvanej hajzle všech hajzlů... Proč ses mi vůbec kdy dostal do života?

Byly tu dny a byly tu noci,
byla tu rána a s nimi vždy procit,
co zas ty oči, co černý jsou jak tma,
co zas dělaj mezi mýma čtyřma zdma?

Dostal ses dál, než bylo by zdrávo,
dostal jsi víc, než mělo být dáno,
nestál jsi o city, nebo snad ano?
Chtěl, nebo nechtěl jsi zas další ráno?...

Otázek víc, než mohla jsem vyslovit,
pak zbytky rozumu snažit se vylovit,
od rána do noci a pak zas od znova,
fakt díky Osude, jak vtipná osnova.

Byli jsme ztracení, občas se našli,
v opici po chlastu, po dehtu v kašli,
dobře jsme věděli, co život umí vzít,
dobře jsme věděli, nemůžem sebe mít.

Hořkost tvojich rtů, dodneška mne pálí,
moje zbytky citů, na dně se teď válí,
na dně tvýho srdce, s sebou sis je vzal,
když ses mě té noci jednou pro vždy vzdal.
Autor gabajzz, 08.04.2020
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, danaska, praetorian, Básník Karel, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně drsný, ale dobrý. Mě se líbí rým "tma a zdma". Souhlasím, že nar... je první krok. Dávám ST a přidám pozdrav z Prahy. Daniela

08.04.2020 21:51:43 | danaska

Nasrání je první krok

08.04.2020 08:07:19 | petrzal

Tak pojď sem! To se chce začíst. Ta zpětná vazba k pocitům je supr. Pěkně je vážeš a báseňka je pěkně citunahá. Tak tradááá… si mladááá* Rád sem početl...

08.04.2020 01:25:19 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí