HOLT

HOLT

Anotace: Život je píča.

Okna otevírám

ne zavři to zkurvený

okno. Zavři ho hned

to už je zase ráno. Tak

jak se to stalo. Včera 

byla noc a dnes je den

já chci ven letadlem.

Odletět tam kde je teď

zrovna ta vyjebaná noc.

Jo chci ji moc a každou noc.

 

To ticho proč je tu takové

ticho. Nedá se jíst nedá se

s ničím splíst. Ticho jako

moratorium na všechno

zlo světa. Ticho jako smažka

sjetá. Trhá mi bubínky oslepuje

mě svou nicotností. Ticho zabíjí

klid. Já chci žít a spát a žít a hlavně

spát. Nechci noce krást ale chci jich 

mít dosti, lámat s nimi kosti.

 

Co je to za život proč ty prášky jsou

tak na hovno. Proč ty lidi serou další

lidi. Proč ta píča nepředepíše mi něco 

co by doopravdy pomohlo. Proč jen samé

sračky, povíšeně na mně čumí dělá že mně

poslouchá a myslí na to jak ji starej vošuká.

Myslí na to jak bude předstírat jak ji to skvěle

udělal, kundu vymrdal. A ona se pak bude

muset dodělat robertkem. To ji běží hlavou

a ne že mně je stále blbě, nic nepomáhá

chtěla by mně zavřít do cvok hausu, dám si

radši pauzu. Rozlícen svěsil hlavu opřel dlaně

je mu marně 

 

Je my blbě, už je mi trapně to opakovat. 

Tak jak se vám daří ptá se, odpovídám

ne moc dobře dynamicky uvnitř se vařím, řekl bych že je 

to všechno na píču, ať mi předepíše trávu nebo něco 

co fakt zabere. Zkusil jsem to a prý to nejde

že prý návykové. Samé kecy uvězněné v kleci.

Dal bych ji do klece jako divou zvěř. Kurva to mi

věř. V kleci může mít ty její kecy nad rámec své

sebestřednosti.

 

Je to kost možná dost, zapomněl jsem

na svou zlost. Je pěkná, všehoschopná

je si toho vědoma a k tomu asi ani není

pitomá. Mrdal bych ji, vyšoustal bych ji tu

vysokou školu z hlavy. Zbyla by ji tam jen

střední nebo gympl, nebo kam to chodila

mozek vědomostmi plnila. A teď tam sedí

naproti mne jméno jsem zapomněl. Už jsem

se vypsal z toho marasmu co v hlavě mé tam

byl, nebo přímo blil. 

 

Rozervaný ale docela prý doopravdy.

Lev si sním pohrál ale on to prospal.

Byl tak sjetý že vlezl do ZOO, do výběhu

krále zvířat, prý údajně. Tam ho ten samolibý

král tak trochu žral, ale ne že by ho nejdříve

zabil. Ne on si do jeho břicha cestu našel a 

tam si pohrál a i něco dobrého i snědl. Tak 

dobrou chuť lve, upřímnou soustrast rodině.

To jen tak na okraj, jiný kraj jiný mrav, jiný lev.

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 07.06.2020
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí