DERBY

DERBY

Anotace: Vypněte si mobily.

Stvořený proč a

nač zavřený do

podpalubí, téhle

obrovské lodi.

 

Nikdy nezastaví 

uvězněný tam

něco přeci postrádám.

Je to skromný fakt

nejsem profesionální vězeň.

Nebyl jsem tak

vyučen, postrádám

ten list výuční.

 

Stojím na vysokém

kopci říkají tomu

prý Himaláje. Kdo 

to kdy slyšel, tak 

jsem tam zakopnu

a kutálím se dolů.

Chvíli to trvá proto 

 z nudy příklady různé 

matematické po té

cesté krkolomné

počítám. Uvedu 

příklad jedna plus

jedna je smozřejmě

jedenáct, asi tak nějak

že.

 

Vidím tu zlost je taková

do červena, rozžhavena.

Nevidím zlo neslyším štěstí.

Jsou asi někde spolu a v dešti.

Rejnoci tu křepčí, takhle asi

nevypadá to plnohodnotné

štěstí.

 

Uvnitř mého těla je prý

nějaká střela a je zcela

poblouzněna. Tak tu ležím

na sále tam bojují o ten

život svatý. Je tu krve jako

na operačním sále a co dále

hledají tu kulku, nebo že by

ji někdo zatím dal do útulku.

 

Ptám se proč a pro odpověď

skoč si ze skály, když jsi toliko

nedbalý. Na co jsem se chtěl

ptát ách jo, tedy proč se tahle

loď potápí, odpověď zní že prý

Titanic. Jo to je pech když si 

člověk nepřečte na co zrovna

leze.

 

Tak jsem z ní zrovna slezl

prozkoumal všechny dírky

co je tahle krásná bytost má.

Doplnil jsem ji tam zásobu 

do příště než zase někdo

na ní vleze. Už mne zebe

je čas jít o dům dál, tělo

jiné další prozkoumat.

 

Ptám se zase proč, toho

chudáka mučili. Vrtačku

si pučili, do nohou vrtali.

Pak ji zase omytou vrátili.

Vytrhali nehty z prstů pak

ty prsty kleštěmi pomačkali.

Plno krve ale to se uklidí

stačí jen ten igelit vyhodit.

Pak to tělo třeba ve vaně

kyselinou rozpustit. 

 

Jen takový jeden obyčejný

den pro někoho. Jo psychopat

to je to slovo, asi ty emoce jdou

mimo něj. Slitování u něj nehledejte

ale nemusí to být zločinec, taky může

být a takových je většina co žijí jako

všichni ostatní. Jen třeba večer po práci

ve svém sklepě, nějaký život do světa

své krutosti uvádí. Co se doma uvaří

tak to se doma taky sní a sakra on to

je i kanibal. Tak to je silná káva pozor

na prst v ní, cizí.

 

 

 

Autor triceps, 07.06.2020
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí