A dost!

A dost!

Snad to bylo jen v mý hlavě

Ale vidím mraky skrze strop,

Konec styků s touhle zrůdou!

Včera hledal jsem jí na Vltavě, 

A teď mě sere dvojnásob. 

 

Stáhnout z kůže, kůži prodat!

Potřebuju svobodu

Žádná Pika, žádnej Čů!

Nesmí se mnou takhle orat 

A brzdit mojí obrodu.

 

Nejsem přece ňákej úchyl,

Začali si stejně voni

Velký voči! Žlutej vocas!

A já si jenom zřídil profil

Na doméně Pokémoni.

Autor Trenér, 15.10.2020
Přečteno 380x
Tipy 9
Poslední tipující: Megan, Emily Říhová, mkinka, Marten, Lighter, Frr, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí