KORPORÁT

KORPORÁT

Anotace: Aké to je pracovať v korporáte ?

Som len číslo v korporátnom svete,
to znamená, zrejme, že budem na diéte,
pretože viete?
Oni moc dobre neplatia...
ani v banke u mňa, sa tie prachy žiaľ nestratia....
ale čas uteká a Ty máš aspoň jasno,
na aké dosiahneš výplatné pásmo...
a tie takzvané istoty...
že najväčší kápo tu rozhodne nie si Ty...

Pretože si len číslo v korporátnom svete,
po čase spoznávaš tie politické splete.
A že všetko má tak trošku čas,
nemusíš to úplne nutne robiť naraz...
ono Tá práca počká...
aj pol ročka?
NEVIEM ČLOVEČE...

Nemám to však úplne takto bielo-čierne, našťastie....
Musím uznať, že v dobrom kolektíve sa mi krásne rastie...
a to ja okolo seba mám ,
tak sa o veľa zbytočností nestarám...
robia to iní...
zatiaľ ma fakt baví podporovať korporátne činy
Takže nič nie je čiernobiele...
skutočne sa tam zatiaľ cítim skvele !
Autor ZUZ271, 27.02.2021
Přečteno 197x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak se to v tom davu ztratí ...

27.02.2021 12:26:32 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí