Očkování

Očkování

Jaké to je píchnout si do žíly,
zeptám se mládenců na hlavním nádraží,
prý tam je konsenzus se zážitky bujarými,
říká mi jeden z nich močíce na zápraží.

Jaké to je píchnout si do žíly,
zeptám se lékařů, vzdělaných pánů,
pokud odmítnete, stanete se chorými,
ať jste Čech nebo se hlásíte k Dánům.

Jehly jsou podobné, píchanec slabý,
účinky rozdílné, starostí zbaví,
jedno nám pomůže, druhé nám uškodí,
snad se zas mutace nějaká nezrodí.
Autor D3dl0z3R, 10.07.2021
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Medved23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...už se takhle zrodila a nejedna!

10.07.2021 14:40:33 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí