Porozumět lásce

Porozumět lásce

Myslím, že nelze porozumět lásce

to mohou jen ti dva, co jsou v ní

každý to má jinak, kdo dá své city sázce

odpověď není v hlavě, v srdci ti zní

 

ani krok bez něj, ani krok bez tebe

ani krok spolu a přece nejsme každý sám

miluji Tebe, miluji Jeho a pak ještě sebe

někdy je peklo, však většinou ráj, to co s tebou mám

 

po mnoha letech dnes zda se mi jasné

bez Tebe nemůžu svůj život žít

však ani bez Něj a to je to krásné

až pak někdy v hrobě snad naleznu klid

 

honí mě touha i beznaděj a láska

vrásky tvých úsměvů

dávat své srdce všanc to je velká sázka

však ty jsi koření mých všedních dnů

 

(a já bez tebe prostě nemůžu být)

Autor Anna Kristýna Černá, 03.05.2022
Přečteno 169x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná .)

03.05.2022 11:38:44 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí