Kulaté kamení

Kulaté kamení

Kulaté kamení

v horském potoce

a taky ve vlnách

v mořské zátoce

 

Jsi moje pohádka

otázky snění

však taky tížíš mě

jak to kamení

 

Plavat proti proudu

s tím neuspěješ

mě už dali k soudu

ty zatím se směješ

 

Rákosí roztrhá

tvoje představy

být tvojim obhájcem

už mě nebaví

 

Zamlada věděla

voda kam téci

teď už to nedělá

stačí ji svléci

 

Kulaté kamení

tiše se chechtá

a voda studená

hlučně ho lechtá

Autor Anna Kristýna Černá, 05.05.2022
Přečteno 184x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Frr, Marten, Kan, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi styl provedení.

05.05.2022 13:57:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí