Popel

Popel

Všechno je v prdeli

dny už se setměly

na lásku sněží

popel z věží

 

popel co začerní

duši když potemní

slunce se rozbije

a srdce uhnije

 

v pláči a blátě

nenávidím tě

že zlomil jsi mě

a nechal ve tmě!

 

však čas se ti krátí

kdy všechno se vrátí

nic se neboj

to nebude boj

 

ani žádná dohra

rovnou tvoje prohra

a až na kůži

ulhaný muži

 

klidně se pozvracej

nikdy se nevracej!

Autor Anna Kristýna Černá, 23.05.2022
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Lexi, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to je pořádný chlapský slovo...;-)popel ještě doutná...

23.05.2022 18:51:57 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí