Obavy

Obavy

Utiš mé obavy

bez tebe žít mě nebaví

mohu jen snít

že s tebou chci být

v náručí tě mít

 

a ruce tvé cítit

na srdce ti cílit

v duši mít klid

vedle tebe být

a hýčkat si tvá slova

potichu, zas a znova

nikdy neztratit

 

Bez tebe jsem nikdo

mé Slunce, ty víš kdo

víš, čím pro mě jsi

a co všechno chci

jak divoká řeka

má touha tě stéká

prosím otevři

Autor Anna Kristýna Černá, 01.06.2022
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: Protos1182, mkinka, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí