Pojď tancovat

Pojď tancovat

Pojď tancovat

Lodičky, prádlo červené 

a ty nádherně voníš...

Pojď, lásko, si hrát

Nervózní ruce studené 

Nevím, čeho se bojíš

 

Pojď, když máš mě rád

Cesty jsou všechny spletené

A přece o to stojíš

Pojď, lásko, tvůj hrad

A mé představy zmatené,

Výkřiky, vášeň - spojíš

 

Má lásko, jsi snad

Navždy jen dítě ztracené

Své city, touhy dobře tajíš

Můj pane, poklad

I diamanty broušené... 

Do mlhy lásku a cit halíš

 

5/2022

Autor Anna Kristýna Černá, 20.06.2022
Přečteno 164x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Protos1182, Marry31, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné :0)

20.06.2022 19:08:39 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí