Přiviň se na chvilku

Přiviň se na chvilku

Své vlahé rety horoucí
přitisknu jemně na tvá víčka,
jsi dravá šelma žádoucí
a já tě chci teď chvíli hýčkat,
přiviň se ke mně na chvilku,
jazykem ochutnám tvou šíji,
až sundáš tenkou košilku,
dychtivě do tebe se vpiji.

Odhoď svůj stud a rozpaky,
stehny mě sevři kolem pasu,
dotek dokáže zázraky
a já chci vnímat tvojí krásu,
chci cítit tep tvůj na hrudi
a vědět, že jsi moje celá,
ďábel se v tobě probudí,
v jedno se spojí naše těla.

Touhy se protnou ve mžiku
a gejzír spalující slasti,
utopíš v němém výkřiku,
jak dravec polapený v pasti,
vášeň ti stoupne do očí,
rozezní tón tvůj v těle každý,
v závrati svět se zatočí,
přál bych si, ať ta chvíle trvá navždy.
Autor Nazarian, 16.08.2022
Přečteno 200x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Frr, Caliéry, Sonador, Jan Kacíř, CULIKATÁ, paradoxy, mkinka, Lexi
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za komentáře.

20.08.2022 21:15:33 | Nazarian

dnes je velmi souladný den... a tady se to odráží ve slovech... krása*

16.08.2022 21:28:26 | Sonador

To je tak krásné, až by to člověk chtěl...

16.08.2022 21:03:10 | Jan Kacíř

Šťastná to žena...

16.08.2022 20:38:38 | paradoxy

:))

16.08.2022 20:51:59 | Nazarian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí